Det ska vara roligt!

A och O oavsett vad man bestämmer sig för så är roligt huvudnyckeln. Är det inte roligt så fortsätter man inte. Det gäller precis allt mellan himmel och jord. Sen har man dippar och är inte på topp varje dag – det är nog alla överens om också.

Jag fullkomligt älskar gruppträning och har instruerat i över 10 år – det är fortfarande lika roligt. Sen har jag också dippar. Vi har just gjort en kundundersökning på WorldClass Vällingby och där var just någon som skrivit det – ”tillbaka igen , kanske efter en dipp??” Och visst är det så! Även instruktörer har dippar 😉
Varje pass har sin charm. I torsdags körde vi ett galet roligt partyspinningpass – ”mitt” torsdagsgäng äger stället och helgen känns riktigt nära när vi är klara!!
I lördags hade jag klippt i hop en ”best of” av olika pumpklasser genom åren – GALET bra tryck och vad roligt vi hade!!!! När vi i slutet är såååå trötta men ändå bara ler – då känns det rätt!
Extra tillfredställelse blir det när man ser att alla kämpar hårt – för som instruktör är det kämparandan hos deltagarna som triggar mig att fortsätta och vilja ännu mer! BRA kört alla ni som var där – ni som inte var där ; KOM och få en upplevelse!

That´s the spirit Lena!!!!

Efter avslutat pass var det en lat skön lördag och helg som väntade. Lite plock och fix hemma, mysmiddag med mina döttrar och film i soffan.

Fick till några riktigt goda muffins på fredagkvällen när en av mina bästa vänner Anna var över på fredagsmys.

Så för att äntligen dela med mig lite av det andra roliga jag pysslar med – matlagning- så kommer här receptet på lite nyttigare muffins. Eftersom jag nu går på en rätt strikt diet så är allting angivet i gram, införskaffa en hushållsvåg om ni inte har en – det är inte så jobbigt att väga istället för att mäta, snarare tvärtom 🙂 Enjoy!!

Saffran/kokosmuffins, 8 st

150 gr äggvita
1 ägg
40 gr sojamjöl
1pkt saffran
50 gr sukrin (eller canderel om man vill det) – finns att köpa på hälsokosten
100 gr lättkesella
10 gr kokosflingor
0,5 dl lättmjölk/sojamjölk
1 tsk bakpulver
10 gr pofiber (Semper, finns på glutenfria hyllan på coop 🙂 )

Vispa äggvitan till riktigt hårt skum.
Vispa ägget med sukrin fluffigt i en separat skål och blanda sedan i övriga ingredienser. Vänd ner äggblandningen i äggviteskummet och blanda väl. Häll upp i stora höga muffinsformar. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min (lite beroende på ugnen) .
Hela laddningen ger 507 kcal fördelat på 23 g fett, 54 g protein och 16 g kolhydrater .
Jag kan tycka att saffranssmaken blev lite väl intensiv – så kanske kan man dubbla satsen till samma mängd saffran….nästa gång 🙂

One taste is more than ten times telling…

10 Responses to Det ska vara roligt!

 1. Det ska jag testa tills på lördag!! Låter supergott!! Frågan är om man kan ta bort/byta ut kokosen för att få ner fettet ytterligare…kram på sig fina du 🙂

 2. Tack för receptet på muffins, de ska testas.

  Du är grym tjejen.

  Kolla min uppdaterade hemsida. PUSS!

 3. Haha! Eller halvera mängden saffran… Härlig blogg snygging, du kommer lyckas nå dina mål! Kram SundsvallsPia

 4. Ja dom var grymt goda och jag tycker det var alldeles lagom mycket saffran. Får ersätta lussebullarna i år 🙂

 5. Great! Thanks for the share!

 6. Hej vännen,

  Jag snodde ditt recept på muffin, hoppas du inte misstycker 😉

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *