Tömning dag1, 1:a Advent och mera julstök :)

Nedräkningen har börjat och tömningen likaså.
Vad är då tömning?
Jag tänker inte gå in i detalj på det nu men kort kan beskrivas att det är en process för att driva ut vätska ur kroppen så man ser om än ännu mera fit ut på scen på lördag 🙂

Så nu följer ett par dagar med så gott som inga kolhydrater, överdrivet mycket salt och en hel del vatten.  Sist jag gjorde det här så var dag 3 allra värst, hjärnan sa upp sig helt och hållet – vi får väl se hur det går den här gången.

Så idag var jag uppe för sista gången på en vecka på morgonen och gick min morgonprommis, det kommer kännas jättekonstigt att inte gå ut imorgon som vanligt. Någon vidare adventsstämning kom man inte i direkt när regnet och blåsten piskade mig i ansiktet och jag var dyngsur när jag kom hem!

För att få lite julstämning så åkte jag till mina föräldrar efter det. Tog min lilla kycklingfilé (lunch) och en gurka med mig för att stävja hungern.
Hemma hos dom var julstöket i full gång då dom var barnvakt åt mina systerdöttrar. Jag kände redan nu att min energi inte är riktigt vad den brukar vara. Det blev ett snabbt besök.

Körde ett benpass på Worldclass Vällingby – det var SÅ härligt att komma ner till anläggningen igen!!! Mitt andra hem verkligen!!!
Drog snabbt igenom dom övningar jag skulle göra. Det märks att energin inte är som den brukar – jag orkar ju ingenting!!! Jag som lite naivt i början trodde jag kunde köra mina pass som vanligt ända fram till tävlingen…

På första advent måste man ju ha lussekatter så det har vi bakat – 2 laddningar för att vara riktigt säker på att det finns några kvar till mig nästa helg 😉
Men helt ärligt – jag måste nog göra mina dietsaffransmuffins ändå, med kokos. Dom var ju så attans smarriga!!

Blir jag sugen – njaae inte riktigt faktiskt. Jag är riktigt nöjd över min egenskap att bli mindre och mindre sugen på gosaker när jag står i köket 🙂

Men visst – det ska ärlig erkännas att doften var ljuvlig och det såg ännu ljuvligare ut när tjejerna mumsade i sig av dom varma nybakade katterna!

Så jag sysselsatte mig med att koka kola och knäck! Och för att verkligen vara sysselsatt gjorde jag det två gånger också (mao så blev dom första laddningarna stenhårda och sen tog det en halvtimme att få ren kastrullerna 🙁  )

Jag ser fram emot att sätta tänderna i det här godiset – jag älskar julgodis!!!

Och som avslutning förbereddes morgondagens sysselsättning 😉

Några julstjärnor har inte kommit upp i fönstret ännu…men va fasen – man kan inte hinna med allt på en dag va?! Även om jag gott och väl försöker 😉

Första tömningsdagen  – check!

Kram alla!

2 Responses to Tömning dag1, 1:a Advent och mera julstök :)

  1. Måste vara oerhört krävande med tömning. Kämpa på!! Du är ju så nära tävlingen nu. Fantastiskt jobbat Ulrica!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *