En uppmaning – Skit i allt vad nyårslöften heter!!

Det var mig en seg latmask som satt sig i kroppen den här julen men å andra sidan har jag väl, utslaget på ett år, tränat mer än någonsin 🙂

Knappt ett dygn kvar tills det nya året ringer in – nyårslöften som träder i kraft. Eller njaee… kanske inte riktigt kl 00.00 men det är å andra sidan just då som ambitionsnivån till att vilja skapa en förändring är som störst – håller ni med?

Skit nu i alla nyårslöften! Ät, drick, umgås, njut !Sätt upp ett mål istället 😀
MYCKET roligare , jag garanterar!

Många av er har följt mig under året med mitt mål 2011 – Luciapokalen. Bilder på det har ni redan sett. Så här såg det ut från början till MÅL

 

 

 Eftersom målet var så konkret så var det mycket lättare att hålla. Det är alltid lättare att ”bara” ha ett mål än flera.
Själv kan jag inte riktigt välja mellan dom målen som jag Just nu är jag själv lite mållös 🙁
Några kandidater till mål finns det :
* Springa milen under 55 min
*Halvmaraton under 2 tim
* Triatlon – kan det vara nåt kanske? Sofie inspirerar mig varje gång jag ser bilderna på hennes blogg!
*Chins – åtminstone EN liten iaf 🙂
* Lära mig crawla
*Hur mycket mer muskler kan jag bygga på ett år? Hur mycket starkare?
*Luciapokalen – pallar jag det?

Ja – ni märker att jag inte kommer kunna greja alla dom här ”jag-vill-så-gärna” målen , det är helt orimligt samtidigt som jag ska jobba heltid. Men jag ska plocka några russin ur kakan och satsa på dom, göra upp en plan helt enkelt.

Men först är det nyårsafton! Jag ska fira med några av mina allra närmaste vänner. Vi har som tradition att ses på förmiddagen och spela badminton, basta och mysa. Middagen ska serveras hemma hos Åsa och Stefan: två förrätter, varmrätt och tre efterrätter – yummie!!

Ytterligare en kommentar kring varför nyårslöften ska bytas ut till Mål 2012: Hur många börjar att jobba på sitt nyårslöfte den 1 januari? Och hur många relaterar sina löften till att börja träna mer och äta nyttigare?! Jag har gjort det många år… Men inte längre 🙂 
Min Nyårsdag kommer spenderas med Anna och ”Lennart” i soffan och köra ett, tack vare Bengt och Monica,  Dexter-maraton!!! Hela säsong sex ligger framför oss, kanske blir en paus för att kika på Ivanhoe.  Det enda som kommer göra att jag reser mig ur soffan är för att gå på toa, hämta mer Coca Cola eller köpa pizza 😀

Nu är det bara drygt en vecka kvar tills den första av 2012 års semestrar kickar igång – en varm, skön och träningsfylld resa till Kambodja. I drygt två veckor ska vi vara där och förutom tränariktigt hårt med Maria och Fredrik ska vi  äta god (nyttig) mat, sola, bada, läsa böcker och få massa skön massage.
När jag kommer hem från den semestern – ja DÅ är målen klara och jag är redo att sätta igång.

Så; skit i allt vad nyårslöften heter! Njut och ha riktigt roligt på Nyårsafton utan massa krav och löften, låt latmasken få rota sig riktigt djupt i ryggraden på Nyårsdagen och arbeta fram ett konkret MÅL fram till Trettonhelgen. Efter det sätter vi igång 🙂

Gott slut och Gott Nytt År!

Kramar

3 Responses to En uppmaning – Skit i allt vad nyårslöften heter!!

  1. Du är härlig, triathlon låter som en shyst utmaning, jag måste crawla först! Så jag hakar på två av dessa… Puss och ha det bäst

    • motivationsbloggen.se

      Tack 🙂 Men nu är man inte ”tömd och hård” längre – dags att ta nya tag i Kambodja och få ordning på kroppen igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *