Nu är sötebrödsdagarna över!

Gaaahhhhhhh här ligger man och fullkomligt jäser över i soffan!!!!
Visst har jag tränat litegrann men inte i jämförelse med det jag har stoppat i mig – urk!!!!!!!!!!!!!

Summan av alla laster är ….för mycket?!?!
Min last  – smör. Och bröd. Men mest smör.
Jag fullkomligt ÄLSKAR smör! Gärna extrasaltat också!
Och som jag har ätit smör. Massor med smör 😀
För att verkligen peaka den här matorgien som pågått i ett par veckor nu så har jag ätit upp mig ordentligt på just smör och pepparkakor. Just nu – i skrivande stund – vill jag banne mig inte se en pepparkaka eller smör. Undrar hur det känns i morgon när kolhydrat och sockersuget sätter in?

Nej men hörrni – kom igen nu! Nu hjälper vi varamdra att komma igång, bli kvitt latmasken och hyfsa till matvanorna. Inte bli tråkiga men lite mer eftertänksamma – ok!? Vi har 5 dagar på oss att tänka till och lista nästa års mål, skriv upp några konkreta exempel, sätt upp några delmål och glöm för all del inte belöningarna ni får när ni uppnått delmålen! Dom är viktiga.
Jag har förberett proteinpannkakor, kesellan står på jobbet och matlådan är packad.
Nu kör vi!!!

Kram och godnatt

4 Responses to Nu är sötebrödsdagarna över!

 1. Jag kan faktiskt med stolthet säga att jag klarat HELA julen på LCHF på grund av lite god planering innan. Känner mig väldigt nöjd att det gått, och jag har inte känt en enda gång att jag saknat några av de kolhydrater de andra ätit och druckit – till och med min älskade julmust har jag klarat mig undan! Den här gången ska jag lyckas, och klarar jag julen utan min knäck, julmust och annat gotter så ska det gå. Kan du göra det du gjorde i ditt race till Luciapokalen ska jag väl kunna skaffa mig ett nytt liv också 🙂 Hejja dig, är säker på att du hittar ett nytt mål som kan driva dig under 2012. Kram!

  • motivationsbloggen.se

   IMPAD!!!!!!! Jag har minsann sett allt du stått och gjort inför julen. YES målmedvetenhet kommer man långt med!!! Själv körde jag HCHF och har saknat proteinerna 🙁
   Jag är helt övertygad om att du kommer greja det här – du är precis lika målmedveten som jag är när du ger dig f-n på saker och ting!!

 2. Tack, det där värmde! Jag har ju inte riktigt samma målmedvetenhet när det gäller min kropp som du har, även om jag har den inom andra områden, men det har gått riktigt bra ändå 🙂 Det som triggar mig är ju främst att jag mår så mycket bättre i hela kroppen, även om viktminskningen också är betydelsefull så klart när man bär på nästan en extra person. Vi får väl se om jag kan hålla mig ifrån kolhydraterna nu, men det är inte lätt när man knarkat kolhydrater hela sitt liv 🙂

  Kraaaaaaaaaaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *