Det finns inga ord som med rätta kan beskriva..

Jag tror alla någon gång har varit i den situationen där ord inte räcker till – och då menar jag inte att man tagit till nävarna för den delen (hmm även om det hänt också – förlåt Syster Yster 😉  )
Men det kan vara situationer av frustration, ilska, glädje, kärlek – vad dom helt olika situationerna har gemensamt är energi.

Kanske inte den bästa veckan rent jobbmässigt – har tagit en del energi samtidigt som det givit massor. Jag gillar verkligen att komma ut till kunder det ger mig energi. Jag har förmånen att ha en chef som GER massa energi. Idag hade kollegan Marcus bakat proteinbröd till morgonfikat – lovely!!! SÅ gott !!! Så fort jag skrivit ner receptet åker det upp på bloggen TACK Mackan!
Sen kan iofs jobbet suga en hel del också men det är inte lika roligt att skriva om 😉

Det som ger mig mest energi kontinuerligt – och har gjort i över ett decennium – är mitt andra hem Worldclass Vällingby. Det spelar ingen roll att man är som en urvriden disktrasa när man kommer dit så går jag alltid därifrån med lätta steg och med en skön känsla i både kropp och själ.
Under dom här åren har vi blivit en liten kärna av samma gäng – det är som att träffa mina vänner, en del av min familj faktiskt.

Och det finns inga ord som med rätta kan beskriva den FANTASTISKA känslan som Spinningklassen på torsdagar ger mig – jag tror aldrig jag fått så mycket positiv feedback efter en klass någonsin under mina 11 år! Och jag tror jag med rätta kan säga att det för mig personligen var min bästa klass också. Det fullkomligt vibrerade i salen!!
Att få den kontakten jag får med er alla under klassen, den energin NI ger mig under klassens gång, när ögonkontakten är där och vi peppar varandra och ge det där lilla extra – där snackar vi om win-win! .Vi pratar inte om gänget som ”jag-gör-det-här-bara-för-att-jag-var-full-på-nyårsafton-och-lovade-något-jag-hatar-varenda-minut”
”Du är bara bäst, du ger mig en spark samtidigt en kyss ” ”Det här var nog det bästa passet någonsin” … jamen man kan ju inte annat än att bli varm i hjärtat, smälla av ett stort leende och längta till nästa torsdag! Och nog var det så att det var lite extra energi – men så har man ju laddat med massa massa massa kolhydrater under sportlovet också 😉

Det gör mig samtidigt väldigt ödmjukt till att jag är där jag är idag – ödmjuk mot Mia, vår anläggningschef, som trodde på mig från början och som under åren utvärderat, utbildat och coachat mig att bli bättre. Ödmjuk mot alla kunder som kommer med den ständiga feedbacken som gör att jag vill mer och mer!!
Som sagt – finns inga ord som med rätta kan beskriva den lyckokänsla det ger mig. TACK alla ni som var där – ni berikar mitt liv!

Med kroppen full av ödmjukhet och positiva känslor säger jag God Natt vänner!

Love life and it will love you

2 Responses to Det finns inga ord som med rätta kan beskriva..

  1. Och jag är Oxe och född o uppvuxen i norrland…blir inte så där sprudlande o energisk utåt ialla fall 🙂
    Men jag gillar verkligen torsdagspasset med dig ,mycket för just energin som verkligen känns! Jag tror att jag orkar det där lilla extra just därför.
    Jag var heeeelt slut igår,sov som en bebis inatt 🙂

    • motivationsbloggen.se

      🙂 VAd härligt, det är ju just DET som är mitt mål, att ni ska orka det där lilla extra!!!!! Jag sov tyvärr riktigt skit 🙁 Men det börjar bli fullmåne och det påverkar min sömn jättemycket….Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *