Fina fräcka flickor

Kommer ni ihåg reklamen? 🙂
Fina fräcka flickor får f-müsli till frukost, flera fräscha frukter förvånande fräscht . Funkar fint för fina flickor, får fart på figuren.”
Den här helgen har
Fina fräcka flickor fått fitness till frukost. Fniss funkar fint för fina flickor, fitness får fart på figuren och dieten förvånande fräscht”

Fitnesshelg på Worldclass Vällingby tillsammans med min coach Helen, min fitnessdivakompis Therese och nya vännen Cissi från Karlskrona. Vi har alla längtat läääääänge på den här helgen.

Tjejerna anlände på fredagkvällen – kramkalas! Fixade i hop en chilli på dietvis (receptet kommer!)  och vi satt i timmar vid middagsbordet, pratade, fnissade och njöt!
Blev dock en relativt tidig kväll då vi alla var rätt slut efter veckan – och dessutom behövde ladda för morgondagen.

05.17 Lördag morgon- nämen det är inte sant att vakna då!!Therese låg och nös, jag låg och surfade på iPhonen… efter en halvtimme kom vi överens om att vi går upp.
Kl06.04 hade vi en varsin kopp kaffe i magen och klev ut genom dörren.

Skönt väder och riktigt mysigt att för en gång skull ha sällskap på min prommis. Vi hade en hel del att prata om dessutom så  en timmes prommis gick riktigt fort.
Väl hemma igen brassade vi frukost, bakade en kaka (!) och gjorde oss ordning för att åka till gymet och dagens första gympass – tjejerna skulle köra ett benpass medans jag körde mitt Bodypump pass.

Något mer möra efter passet 😉
Själv hade jag en fullsatt Bodypumpklass med som vanligt hög energi – och ännu en gång satt jag en benlåt med 40 kg på stången hehehe (Kristian vart är du?!?!)Som belöning hade jag bakat ett
Proteinbröd/kaka till mina kunder – receptet hittar ni under Dietrecept.  Inte en smula kvar så det var uppskattat 🙂

Väl hemma igen så blev det fika och ”Bartömning”  – vi hade en del nya smaker och varför bara smaka en när man kan smaka flera, vi hade några att välja på  😉

Sen var det gymet igen. För min och Therese del blev det dagens tredje pass – Stepintervaller.
Helens syster gjorde oss sällsis och det var drygt 30 min jobbiga intervaller!
Bara att tänka på belöningen så man orkade ta sig igenom det hela 🙂
Belöningen – bubbel, god mat, ännu mera fniss och MASSA träningssnack!
För mig är det här höjden av lyx – att få umgås med så likasinnade, att utan att skämmas för att man har träning som livsstil, att man äter knasiga saker och är extremt målfokuserad.
Bordet kompletterades med Lee. Av oss sex runt bordet så var vi 4 st som siktar mot olika tävlingar inom Fitness:
Therese börjar med Ahlströmer cup, Helen siktar på SM sen hoppas jag att Therese gör mig och Lee sällskap ända fram till Lucia – vi får väl se hur långt vi kommer. Inget är hugget i sten ännu men så ser våra konkreta planer ut 🙂
Galet trevlig middag hade vi i alla fall!

Kvällen (ätardagen) avslutades givetvis i soffan framför Gladiatorerna  😀

Söndagmorgon vaknade vi inte lika tidigt, kanske hjälpte sommartidsomställningen till lite 😉 Ätardagen igår låg som en extra ring runt magen kändes det som. Therese och jag gick ut en sväng – det skulle bli en något kortare prommis men det gick ju åt skogen såklart 😉
Med frukost i magen drog vi iväg till gymet. Cissi och Therese körde rygg. Helen och jag gick igenom biceps, bröst övningar. Lite hur vi ska lägga upp träningen, kost inför Lucia – jag vet (till skillnad från tidigare) att nu kommer det faktiskt att sättas upp ett program , ett program som tar hänsyn till mitt ”behov” av att få köra tung cardio, mitt andra mål (halvmaraton) och som tar hänsyn till min smått hektiska vardag.  Beroende på hur resultatet ser ut fram i augusti kommer jag ta beslutet om jag går så långt som Lucia.

Vi avslutade Fitnesshelgen med 75 min spinning. Som en bonus kom Michael och Anna – två av mina stammisar- och gjorde oss sällskap. Fick två skivor av Michael med musik – blev ju nästan rörd av det engagemanget! Tack M 🙂 !

Extra kul att köra spinning för Cissi som själv är instruktör och för er som inte träffat henne så låt mig presentera kvinnan med dom mest imponerande armarna, axlarna och latsen jag någonsin skådat!!! Nästan så jag blir sugen att hoppa av gymvärlden och börja med kanot på studs .
Michael – nu jobbar vi mot målet 2012 😉
Min helg avslutades med några vändor tillsammans med Nina uppför Johannelundstippen i solen – skönt att få coacha någon annan och inte bara bli coachad 😀

Och med all denna träning i kroppen (och mat!) så säger kroppen Godnatt!!TACK alla ni härliga som var med mig på något sätt och berikade min härliga helg!!!

One Response to Fina fräcka flickor

  1. motivationsbloggen.se

    Tack snälla !!
    🙂 semestern bokad till Karlskrona låter det som !!!!! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *