GET INSPIRED !

Vilken härlig helg!!!! Mera sånna här helger tack!!!
Iofs blev det sent jobb på fredagen men det uppvägdes av underbart fredagsmys med  Anna och Åsa. Goa grannen hade kommit över med en helstekt vildsvinsfilé som vi mumsade i oss. Sen var det tjejsnack  i soffan hela kvällen.

 

 

 

Den här helgen har vi haft Get Inspired – Worldclass Vällingby träningsconvent!

Jag och Yvonne körde en djävulsk (bokstavligen!) Bodystep.

För att aldrig kört ett teampass tillsammans förrut så tycker jag vi synkade riktigt bra. Nu var det väl ingen rusning direkt till vår klass men vi som var där körde så fötterna glödde!
Extra eloge måste jag ändå ge till Charlotte och Anna som kört både Body Attack och Zumba Sentao innan passet! Sjukt bra jobbat!

Sen också Micke – som enda kille på klassen och aldrig kört Bodystep förrut – jag har nog aldrig sett en kille klara av ett steppass så bra första gången!!!

Ser fram emot att få se honom på klasserna framöver 🙂
Jag har missad dom tidigare vi har haft på anläggningen men kommer garanterat INTE att missa ett enda till -tvärtom , jag ska blocka båda dagarna till att BARA vara där hela tiden. Galet bra att boosta inspirationen och få mersmak, framförallt att prova andra pass.

Jag var HELT slut på eftermiddagen, fick inte så mycket mera gjort än handla och tvätta – har lite ”ticks” när det gäller tvätt : jag fixar inte att ha en full tvättkorg…jag bara MÅSTE tömma den innan söndagkvällen. Lite jobbigt ibland..

Min andra Åsa (vi kallar henne Lennart 🙂 )  och jag hade bestämt oss för middag och Mello på kvällen. Åh vad det är underbart med vännner som kommer inte bara med blommor utan även Champagne och två riktigt fina skivor entrecote!!!

 

 

 

Sjukt gott var det , i bästa sällskapet och riktigt bra musik, den här omgången fanns det många bra alternativ även om rätt låt vann. Blev väldigt mycket halloj på Facebook när jag uppdaterad att jag tyckte Ranelid faktiskt var riktigt sexig i sitt skägg! Men alltså – han såg väl inte så tokig ut? Ok lite orange men…
Annars är ju Danni en riktig liten goding 😉 moohhaaa!

Vi avslutade kvällen med att kika på filmen, dramat  Östra Station med Mikael Persbrant. TACK Katarina för att vi fick låna filmen, hade aldrig hyrt den själv men den var helt klart sevärd- Så har ni inte sett den rekommenderar jag verkligen att ni gör det. Jag har gått och tänkt på den hela dan i dag!

Kvällar som både fredagen och lördagen gör mitt liv lyckligt – Tack käraste vänner!

Söndagen inleddes med en lång morgonprommis i solen. Underbart väder! Energin bara sprudlade i mig! Idag var planen att träffa ännu en i den innersta kretsen – Katarina. Nu blev det inte så för jag fastnade i min städorgie hemma.
Efter prommisen och en lyxfrulle -(för mig) ….det är nu jag avslöjar mitt singelliv på riktigt, inga långfrukostar här inte 😉 . Faktum är att jag vaknar av att jag är hungrig så efter avslutad prommis så gäller det att få i sig nåt snabbt innan jag börjar gräla med mig själv!

Full av energi sattes tvättmaskinen igång, köket genomgick en grundlig tvätt, alla luckor , lådor, hyllor, fönsterbrädor … ja ni vet ju säkert själva av erfarenhet vart dammet brukar samlas… Och då jag är överkänslig mot damm så sattes inte bara städracet igång utan även nysracet, jag tappade räkningen rätt snabbt av alla nysningar !
När man börjar städa grundligt så kan jag nästan bli manisk (surprise?!) och hittar mer och mer ställen man kan torka och städa, till slut kan jag stå med trasa och tandpetare och göra rent små skåror (vet att iaf Bella skulle vara stolt över mig nu 😉  ) . Känslan när man är klar, nöjd och huset doftar grön såpa är SÅ skön – sköna söndag! Ja.. nu satt jag väl still  i soffan i ca 5 min innan jag började skruva på mig.

Vädret var så fint fortfarande så jag drog på mig löparkläderna. Måndagar är ju egentligen löpardagen för mig men jag ska vicka på Hasses 90 min spinning morgon så den fick flytta fram en dag.
Long -slow var ordninering från min löparcoach Louise – ca 75 min. Så jag sprang med peppande toner av In Flames i lurarna, dom är helt perfekta att springa till! Kom runt 11,68 km på 1,13 h.
Kändes riktigt bra men gud vad jag saknar mina lätta ben sen i höstas!!!! Snart …snart så 😉

Med energi kvar åt jag en snabb middag, åkte över till mamma och pappa, där även syrran var, och fikade en sväng. Mmmm hemmakänsla 100% när vi alla fyra satt i köket, fikade och pratade – vem kunde tro att vi skulle ha så trevligt tillsammans i mitten på 80-talet, då dörrarna smällde och bråken haglade 😉  Jag älskar min familj!

Appopå dagsform då … Jag mätte och vägde mig i lördagsmorse, inte ett skit har hänt med vare sig vikten eller måtten på tre veckor 🙁
Nu blir det banne mig ändring!!!!!
1. Jag MÅSTE börja regga träning och kost igen – det håller inte längre.
2.Jag MÅSTE få in styrketräningen på schemat igen – märker på mig själv hur jag triggar på konditionsträning men det bygger ju knappast nån muskulös rygg eller armar?!
3. Planera mera!!!

Vi får se hur det går, först måste nya Bodystep och Bodypump releasen tankas in i hjärnan och i morgon är det 90 min spinning – f*n vad kul det ska bli!!!! Vi ses väl 😉 ?!

Avslutar med några kloka ord en vän förmedlade idag – Live for today – det är exakt det jag gör 🙂

Life is good life is great. Always love and never hate.
Break the rules, stand apart. Ignore your head and follow your heart.
And don’t let the shadows of yesterday spoil the sunshine of tomorrow.
Live for today!

5 Responses to GET INSPIRED !

  1. Jag blir svettig bara av att läsa om din effektivitet! Önskar att jag hade 10% av den… Kram o godnatt vännen!

  2. Ulrica, tack för din otroliga motivation och energi❤ du är som en evighetsmaskin. Jag beundrar dig starkt, du är fantastisk

    • motivationsbloggen.se

      *rörd* Anna – fina Anna – du är för underbar och stark som säger det också! Jag svävar fortfarande 🙂 KRAMAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *