Ny Release

Nä inte jag – även om jag ser fram emot Ulrica ver2 i december 😉

Första dietdagen har gått ritkigt bra. Proteinpannkakorna till frukost höll mig mätt länge, skrotade havregrynen och ersatte med mandelmjöl istället för att få lite sötma. Det blir liiite mer att tugga på och kändes som att det växte i munnen – hur kunde jag tycka det där var så himla gott i höstas?! Antar att när det sötaste man ätit på ett par månader är havregryn att smaklökarna är rätt desperata…

Annars var jag galet sugen på sega råttor i morse när jag gick morgonprommisen 🙂 I morse hann jag bara tillbaka till Statoil vid Lövsta innan belysningen släcktes, riktigt härlig morgon var det.
Lugnet före (snö)stormen bokstavligt talat! Vällingby är vackert så här dags på morgonen…

 

Var inne i stan på kundmöte på eftermiddagen, hade i tankarna att jag skulle passa på att strosa på Drottninggatan en sväng efter det. Jag är verkligen kusinen från landet när jag är inne i stan, jag kom typ 10 m innan jag vände och åkte hem istället.
Vilken förortsråtta jag är!! hahaha

Hela kvällen har jag ägnat åt att fullkomligt TRYCKA in nya koreografin till Bodystep 87, mina fötter är liiite ömma men koreografin sitter sånär som på två låtar (avslappningen brukar ryka…) . I morgon blir prommisen ersatt av ett genrep av passet och den blir det till att  nöta in Bodypump. På torsdag har jag lovat ett nytt spinningupplägg. Där kommer iofs musiken vara densamma ett par veckor till för jag är så nöjd med den, hoppas mitt torsdags team känner lika 🙂
Känner ni som jag att träningen ger  energi ?! Det är som kärlek – man vill bara ha mer och mer 😉

Dags för nattproteinet BodyScience Casein Double chocolate almond GOTT 😉  Hello fitnessworld – I welcome you 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *