Bio, barn och bra musik

En låååååång arbetsvecka är slut – av olika orsaker har den varit …låt oss kalla den ”intressant” 😉

Jag bestämde mig under morgonprommisen för att låta kroppen vila en extra dag idag. Benen känns lite slitna och min axel är inte helt ok ännu – mao blir det ingen pump för mig i morgon heller. Däremot har jag förberett  ( i tankarna iaf 😉 ) ett håll-käften-pass i gymet och om jag pallar även spinning.

Sen är det dags för släktträff i Bålsta – ser fram emot det.
Släkt – vänner man inte väljer kan man säga lite elakt men vi har det jäkligt kul när vi ses så jag ser fram emot det. Extra glad att jag får med mig tjejerna.

Men idag var det premiär för Kick-Ass 2 😀
Denna übertöntiga film som ändå är så otroligt bra! Dock var mina förväntningar rätt låga för den blev sågad på radion i morse. Den var var SÅÅÅ mycket bättre än ettan!!! Så rolig! Töntiga repliker, kostymer, slagsmål – you name it and I loved it! 🙂
Det har blivit mycket bio på sistone, är väl en riktig periodare men när man slutar vara så satans bekväm och limma fast arslet i soffan så är det faktiskt rätt kul att gå på bio.
När jag har slutat med dom här dietfasonerna så ska det nog bli fason på mitt uteliv också 😉
Vi gick på den tidiga bion redan kl 18 vilket gjorde middag inne i stan redan kl 17  -perfekt för Matoträningsklockan 🙂 Festade loss på en halv proteinbar till bion och en smaksatt bubbelvatten, lite kontrast då mot Fridas 0,8 L Cola och popcorn + lite choklad….
Frida drog till en kompis som åker iväg på GMU (grundläggande militär utbildning för er som inte visste det) efter bion. Lina ville spela kort när vi kom hem.
Tur i spel otur i kärlek…. Ja jo – men jag är nog undantaget som bekräftar regeln där 😉 Jag är sämst på kortspel, noll pokerface och jäääääkligt dålig förlorare (ingen i min släkt som vill spela monopol med mig längre… 🙁 ).
”Ja men du kan ju inte vara sämre än B, det går ju inte, han var så dålig förlorare så det var nästan så man lät honom vinna!”
Lina var 5 år – ja vad ska man säga…jag är inte sämst 😀 Vinst! Hahahahaha! Det gick åt pipsvängen för mig i kortspelet men det är faktiskt himla kul att spela kort. När vi är i väg hela familjen som vi var på Öland förra året så spelar vi alltid kontraktsrummy – hur kul som helst (och jag suger på det med 😉 )

Imorgon är det lördag vilket innebär vägning och mätning för min del så nåt fusk för mig var det inte tal om 😉 Inte för att jag tror det hänt så mycket med vikten (det skiter jag iofs i) och kanske liiite med måtten. Men där jag behöver tappa mest – mitt ”problemområde” – är benen och kärlekshandtagen. Dom ställen som man tappar på sist som kvinna om man har en päronform som jag. När man går ner i vikt så går det från topp till tå – alltså tappar jag först i ansiktet, bröstpartiet (mina nyckelben sticker redan ut).
Oavsett hur måtten och vikten visar sig i morgon så är KÄNSLAN i kroppen väsentligt mycket bättre nu än för tre veckor sen, jag känner att jag har blivit fastare i kroppen på olika ställen. Jag ska låta det gå en-två veckor till innan jag ställer mig på vågen på gymet och kollar av att det är fettet som försvinner och inte musklerna.
Jag ska ta kontakt med en av dom goa Micke jag känner (jag känner 24 st ….så mycket Micke, så lite tid 😉 ) om inte axeln blir bättre nästa vecka för det är helt avgörande om jag kan köra mina klasser som jag ska.

IMG_20130816_231346[1]Appropå att lyfta på arslet – hittade den här bilden och försökte identifiera mitt egna arsle….Jag har i alla fall kommit så långt att det inte är en SvampBob rumpa jag har men nog kan den känna sig lite som en Pancake när man suttit på ett möte länge.
I vissa byxor känns det som Noassatall, det är liksom som att luften åker ur skinkorna (ehh..?) och plattar till dom likt två trasiga badpuffar. Lagom till att man ska stå blek som en Britt (en person från England alltså, inte som en Britt som kvinnan Britt 😉 ) och prova bikinis på Stadium så ser man ut som Cottage cheese!
Men nu är badsäsongen över – man är brun, bikinin är utsliten (väl??) och man kan ge sig fan på att den har krympt i garderoben till nästa sommar så man måste köpa en ny. Det är den där förbannade garderobsmalen, den som så fort man stänger dörren börjar bearbeta vartenda plagg och antingen gör hål i dom, krymper dom eller skiter på kläderna så det är en fläck mitt på tutten på den vita fina sidenblusen som inte går bort i tvätten. Hatar varje gång garderobsmalen hittar in i min garderob 😉

Klockan närmar sig midnatt (ovanligt) – min kusin Sussi skrev i sin blogg igår om hur viktig sömnen är för att man ska kunna tappa i vikt. Jag har slarvat mycket med sömnen den här veckan, känt mig helt överkörd på mornarna pga för lite timmar i sängen. Får sluta skriva sånna romaner här och gå och lägga mig istället.

Har under tiden jag skrivit suttit och lyssnat igenom massa ny musik – jag kan inte leva utan bra musik. Jag längtar efter mina klasser, jag längtar efter att återse alla härliga människor igen!
Just nu blir jag jäkligt glad när jag hör den här och när jag ser videon blir jag ännu gladare – hon är ju härlig kvinnan i videon, så som hennes vardag är känns det ibland, det bara rullar på och man borstar tänderna allt hårdare och hårdare. Samtidigt är hon  galen, vacker, spontan, vild nästan så jag också vill bara köpa en biljett till Barbados – one way med en To do list:
1. NOT GIVE A FUCK
2. THAT IS ALL
I could be the one (to set you free)  – nu vill jag hoppa upp på cykeln!! 😀

Godnatt kära vänner!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *