Laddningdag #1 – Välkommen tillbaka i mitt liv kära kolhydrater

Och Välkommen kolhydrater!!
Det var som ett barn på julafton som jag förväntansfullt sprang ner för trappen och där låg den, likt en julklapp, min BANAN!! 😀
Som jag längtat efter denna frukt! En frukt!! Från Skalman till Bamse – kände mig full av energi !
Men som det mesta som har med förbud att göra – det man inte får eller kan göra VILL man göra.
Bananen var förvisso asgod men jisses vad sött!!! Här har jag dom senaste åtta veckorna inte ätit något sötare än havregryn.

20131129_090507Efter dusch och en rätt skön morgon så packade vi ihop oss i bilen.
Min packning syns på bilden….. Lina har en liten weekendbag. Tur att jag har hyfsat stor bil ändå tänkte jag för Anna har väl nån väska av intressant storlek också.
Vi hade en ambition att komma iväg kl 9. Klockan 9.30 kom vi väg… jaja… positivt att vi slapp rusningstrafiken iaf.
”Vi ska ut mot E4:an” säger Anna till mig. Okej – jag litar ju inte på mitt minne för fem över, trots bananen, så jag styrde kosan genom stan.
När vi kom till Södertälje pekar Anna på skylten – vi ska väl mot Göteborg….?
Hmm jag visste att jag hade valt rätt kartläsare 😉
Nu visade det sig att just den här vägen till Göteborg skulle ta sjukt lång tid med alla vägkameror, förbannade långtradare ( NÄR ska man förbjuda långtradare att köra om långtradare…?!?! ) och absolut NOLL ställen att stanna och äta på.
Vi stannade lite snabbt på en mack efter ett par timmar för kisspaus och mitt första mellis. Torsk och potatis…kall… jaja… det var inte speciellt gott men va fan det fick gå, det är ju så lite ändå 😉
Eftersom ICA maxi låg bredvid och Anna ville köpa nåt mellis att ha med sig i bilen så passade jag på att köpa mitt godis att plocka i mig på söndagen. Sockerbitar… färska goda sockerbitar. Älskar’t!!! Och Lips gillar jag…cocosprickar mmm sega råttor. Men framförallt sockerbitar.
Tänker alltid på min mellanstadiemajje jag hade som också älskade sockerbitar och som alla vi i klassen la 5 kr och köpte sockerbitar för när vi slutade 6:an. Sockerbitar för 125 kr år 1983 – ni kan tänka er påsen 😉
Nu hade dom givetvis inga sockerbitar som var färska -stenhårda sånna går helt bort- men hindrade inte mig för att få ihop en rejäl påse + att vid kassan även norpa till mig två påsar julskum ! hahahaha!
För att vara någon som väldigt sällan äter godis, väldigt sällan blir sugen på godis så är jag sjukt sugen på godis just nu!

Resan tog lång tid för det var skitväder (min rena bil är hur skitig som helst igen) och en hel del trafik. Väl framme mötte vi upp Helen och Tobias i receptionen – åh så skönt!!! 🙂 Min härliga coach och hennes härligt engagerade man! OM jag någon gång gifter mig vill jag ha ett äktenskap som deras – förebilder!!
Båda två sa på en gång – kolla benen! Jag log och kände mig genast mycket lugnare. Jag har ju min tråkzon i benen 😉

Vi gick snabbt upp på vårt rum och jag installerade mig snabbt i kylskåpet, fullt av matlådor och nödgurkor (alltså ÄTA dom, så ingen missförstår när det ligger tre gurkor i kylen där tre tjejer bor. Dom är mina, rör min mat och du dör ok?! ) Och ja… det står kakor på två burkar. KAFFEKAKORNA!!! Tack käraste syster 🙂
Vi tog en fika med makarna Wilhelmsson innan vi gick upp och körde en formkoll på rummet. Tobias var med och i den här sporten är man inte blyg för fem öre. Av med kläderna och vips stod jag i mina allra osexigaste trosor (ni vet modell Bridget Jones 😉 ) och BH och spände mig – hahahaha shit vad stört det här är.
Båda två var överens om att jag var i bättre form än förra gången. Jag kände att jag andades ut – för mig är det så viktigt att Helen är nöjd för jag är ändå kvittot, resultatet av hennes engagemang. Det här är förvisso min resa men det är ändå ett väldigt nära teamwork som byggs upp under lång tid och som bygger på ett förtroende för varandra men framförallt ärlighet.
Där har vi 100% samsyn och det är därför det funkar.

Resten av kvällen har bara sprungit iväg.
Taxi till Panorama hotellet för inregistrering. Vi kom nästan försent och man måste ha sin bikini på sig när man registreras och igen… med MASSA folk omkring som man helt plötsligt inte bryr sig om för alla är så upptagna av sig själva 😉 så var det bara snabbt av med kläderna, jag menar ALLA kläder, och på med bikinin och igen körde jag en Kramer entre in i registreringsrummet, kändes som både tuttarna och snippan var utanför bikinin … den kändes… liten men ändå för stor.
Jag fick en liten varning om att den var för djup där bak och då blev jag skitnervös… Men Helen lugnade och vi ska göra en del justeringar under morgondagen.
Okej.. jag kände mig inte alls lugn.

Nervöst skulle vi gå därifrån och då upptäcker jag att telefonen är borta. FAN också… jag hatar den här dietafasin!!!
Helen ringde taxibolaget, dom fick inte tag i bilen vi åkt med utan skulle återkomma senare. Vaddå senare?! Och EXAKT NÄR är det då?!?!?
Mötte upp min älskade kusin Sussi i receptionen och bara störde mig på alla människor som var dressade till tänderna och hade julbord. Jävla telefon!!!
Lite disträ var jag och när vi gick därifrån så ringde det på Helens lur. Det var huvuddomaren som ringde. Dom hade min telefon. Ridå…
Men för att vända det till något positivt så vet han ju vem jag är iaf – en bra ice breaker för att använda mig av sälj snacket 😉

Tillbaka på hotellet efter en lugn promenad genom halva Göteborg, åtminstone kändes det så, småsnackade lite och sen var det dags för skrubb och rakning. Och då menar jag rakning av HELA kroppen.
Undrar när jag och Helen ska ses och umgås normalt en fredag…? 😉
FÖr två veckor sen stod hon halvnaken i mitt badrum och jag la på ett lager färg på kroppen. Den här gången stod jag helnaken i duschen och hon rakade hela mig… okej killar inte låta tankarna fara iväg här nu va 😉
När vi stod där i duschen så sa Helen igen att hon var sjukt nöjd med formen, att den var bättre än vad hon föreställt sig för bilder visar inte verklighete
Hann med och piffa tånaglarna, fått i mig min kvällstorsk och mina nötter och toppat det med att först ta tandkräm på tandborsten med fodralet på, sen sätta på tandborstfodralet på tandkrämstuben och till sist ta kroppsscrub tuben i tron om att det var tandkräm… snark!

Nyrakad ligger jag nu i mitt skidunderställ med benen högt och ska försöka sova. Imorgon kl6.30 är det morgonprommis tillbaka till Panorama för första lagret färg, det luktar skit men vad gör man inte för konsten.

Alla bilder har återigen fuckat ur och ajg är trött…. Patrik – vi får ta tag i det där snarast 😉 Får IO fel varje gång jag laddar upp bilder.

Natti natti friends!

 

2 Responses to Laddningdag #1 – Välkommen tillbaka i mitt liv kära kolhydrater

  1. Det har varit oerhört roligt att följa din väg mot målet den här gången också. Håller alla mina tummar för dig imorgon. Kram

    • motivationsbloggen.se

      🙂 det här är min pysventil och det är så roligt att ni är med och delar min resa!!!! Kraaaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *